Kitabını Okuyorum eTwinning Mayıs Ayı Yazar Söyleşimiz

Okul Müdür Yardımcımız Ömer AKBAŞ tarafından okulumuzda yürütülen Kitabını Okuyorum Yazarını Tanıyorum eTwinning Projesinde Mayıs ayında  Çocuk Edebiyatı yazarlarımızdan Miyase SERTBARUT'u konuk ettik.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer ÖZTÜRK de katıldı yapmış olduğumuz güzel söyleşi için Miyase SERTBARUT ve Çankırı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer ÖZTÜRK'e katılımlarından dolayı teşekkür eder tüm öğrencilerimize iyi okumalar dileriz.

28.05.2021 492

28-05-202128-05-202128-05-202128-05-2021